Rungtynių pradžioje kiek geriau atrodė svečiai, kurie ilgiau kontroliavo kamuolį, aštriau atakavo bei dominavo aikštėje. Vis tik lietuvio treniruojamiems kaimyninės šalies atstovams nesisekė galutinėse atakų stadijose, kuo „Kruoja“ vos nepasinaudojo. Kartą Ričardo Beniušio smūgiuotas kamuolys sudrebino virpstą, o po kelių minučių tas pats puolėjas galva iš dėkingos situacijos nepataikė į vartus.

Tačiau toli gražu ne tai buvo svarbiausi įvykiai pirmoje kėlinio pusėje. Artėjant pertraukai sulaukęs neblogo perdavimo vienas prieš vartininką ir gynėją Donatą Strockį atsidūrė Povilas Lukšys, po kontakto su „Kruojos“ gynėju puolėjas atsidūrė ant dirbtinės vejos. Futbolininkas garsiai aimanavo ir atrodė, jog tai bus išskirtinai reta trauma. Tiesa, realybė pasirodė kitokia – įpusėjus antrajam kėliniui P. Lukšys jau grįžo į aikštę. Tai viso labo pasirodė esąs tik sumušimas, kuris sukėlė daug emocijų, aistrų ir pradėjo tikrą grubaus futbolo „šou“.

Iki pat rungtynių pabaigos vyravo išskirtinai grubus žaidimas – antrame kėlinyje už tokį futbolą pirma varžovai gavo raudoną kortelę, o tada į „medžioklę“ išsiruošė po keitimo pasirodęs Tomas Vyšniauskas, kuris sau įprastu stiliumi greitai „auką“ surado ir taip pat buvo priverstas baigti pasirodymą.

Keista, tačiau tokioje aštrioje kovoje traumų žaidėjams pavyko išvengti. Žaidybine prasme antroje mačo pusėje abi ekipos demonstravo lygiavertį žaidimą, tačiau lenkai progų neišnaudojo, o „Kruoja“ įmušė, kai 73-ąją minutę iš maždaug 15 metrų tiksliai smūgiavo Tomas Miklinevičius.

Tai ir buvo vienintelis susitikimo įvartis. Pakruojo komanda dabar turės laisvą savaitgalį, o vėliau pradės kitą pasiruošimo etapą. Kas liks komandoje, vis dar lieka neaišku.

Rungtynės:

Pakruojo „Kruoja“ - Suvalkų „Wigry“ 1:0 (0:0).

Įvartis: 73 min. Tomas Miklinevičius.

„Kruoja“: M. Malinauskas, M. Fridrikas, D. Strockis, J. Bušmičius, D. Padaigis, atraminis saugas iš Prancūzijos, T. Miklinevičius, N. Mačiulis, krašto saugas iš Prancūzijos, N. Astrauskas, R. Beniušis.

Po pertraukos aikštėje pasirodė: M. Eltermanis, A. Skroblas, G. Paulauskas, T. Vyšniauskas ir A. Veikutis. Kėlinio eigoje į aikštelę grįžo abu prancūzai, taip pat - D. Strockis ir D. Padaigis.

Dėl smulkių traumų iš tribūnų mačą stebėjo Davydas Arlauskis ir Lukas Kochanauskas. Aikštelėje nepasirodė ir Giedrius Slavickas.