Šiuo metu sostinės komanda savo laikinuoju treneriu yra paskyrusi Rafaelį Benitezą, kuris paskirtas vadovauti klubui iki sezono pabaigos. Tiesa, jis čia yra nelabai populiarus ir jo kandidatūra tapti treneriu ilgesniam laikui yra labai silpna.

Tuo metu „Chelsea“ radare ir vėl atsidūrė Vokietijos čempionę „Borussią“ į pergales vedantis Jurgenas Kloppas, kuris yra pasirašęs sutartį su Dortmundo klubu iki 2016 metų.

45-erių metų strategas pristatė save kaip vienų iš geriausių Europos jaunų trenerių, laimėdamas du iš eilės „Bundesliga“ titulus bei parodydamas įspūdinga atakuojančio žaidimo stilių, kas sudomino „Chelsea“.

Manoma, kad „mėlynieji“ stebės J. Kloppo ir komandos pasirodymą tolesniuose šio sezono etapuose, kai „geltonai juodi“ sutiks Donecko „Shakhtar“ pasipriešinimą Čempionų lygos aštuntfinalyje, bei žygį „Bundesliga“ pirmenybėse.

Be pastarojo trenerio, į UEFA Čempionų lygos nugalėtojų sąrašą patenka ir tokie garsūs vardai kaip Jose Mourinho, Manuelis Pellegrini, Guusas Hiddinkas bei Davidas Moyesas.