Septintą vietą turnyre užėmė Gruzijos komanda, 4:2 nugalėjusi Moldovą.

Pagrindiniame turnyro finale žaidė Belgijos ir Rusijos komandos. Belgijos futbolininkai baudinių serijoje 4:2 įveikį bendraamžius iš Rusijos. Pagrindinis šio mačo laikas baigėsi be įvarčių - 0:0.

Mače dėl trečios vietos Ukraina 2:0 laimėjo prieš Baltarusiją.

„Šiose rungtynėse buvome sau išsikėlę tikslą atsirevanšuoti latviams už patirtą pralaimėjimą rudenį Belgijoje ir mums tai pavyko padaryti ne tik rezultatu, bet ir žaidimu“, - LFF interneto svetainei sakė šalies jaunių rinktinės vyriausiasis treneris Vytautas Vaškūnas. - Esame patenkinti rungtynėmis, dominavome ir kontroliavome žaidimo ritmą nuo pat pirmos iki paskutinės minutės. Sukūrėme nemažai progų įvarčiui pelnyti. Tik gaila jog pavyko tik kartą pasinaudoti jomis. Palyginus šias rungtynes ir pirmą turnyro mačą, tai skirtumas akivaizdus. Komandą padarė nemažą pažangą, aš didžiuojuosi savo vyrukais“.

Treneris vertindamas rinktinės pasirodymą turnyre Minske negailėjo gerų žodžių visiems žaidėjams ir teigė, jog ši komanda turi geras ateities perspektyvas.

„Apibendrinus visą turnyrą, norisi pasidžiaugti tuo, jog visose rungtynėse žaidėme gerai, ne banguotai, o stabiliai. Nežiūrint į tai, jog buvo padaryta klaidų gynyboje, po kurių sekė pralaimėjimai Baltarusijai ir Belgijai, komandos žaidimas džiugina ir nuteikia optimistiškai. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, jog šiame turnyre rinktinei negalėjo padėti keletas lyderių, o kiekvienose rungtynėse atlikdavome po 6-7 keitimus“, - teigė treneris.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)