Ankščiausiai vykusiame mače susitiko dvi „Premier“ lygos komandos – „Swansea“ priėmė Londono „Arsenal“ klubą. Dramatiškame mače nugalėtojas nebuvo išaiškintas - 2:2 (0:0).

Įvarčiai mače pradėjo kristi antrajame kėlinyje: 58 min. vos po minutės, kai jis pasirodė aikštėje, Michu pelnė įvartį, kuris išvedė „gulbes“ į priekį.

Svečiai neketino pasiduoti ir 81 minutę Lukasas Podolskis išlygino rezultatą, o dar po dviejų minučių gražų įvartį pelnė Kieranas Gibbsas. Vis dėlto„Swansea“ varžovams pergalės išsivežti neleido ir netrukus Danny Grahamas pelnė išlyginamąjį įvartį iš arti - 2:2.

Antrajame susitikime penkto diviziono „Mansfield“ komanda namuose žaidė su FC „Liverpool“ klubu ir jau septintą minutę „Premier“ lygos klubas išsiveržė į priekį po to, kai Danielis Sturridge'as pasinaudojo puikia proga įmušti įvartį.

59 minutę po Stewarto Downingo perdavimo Luisas Suarezas įmušė kontroversišką įvartį, po to, kai kamuolys nuo jo rankos įkrito į vartus.

„Mansfield“ nepasidavė ir 79 minutę užspaudę varžovus įmušė įvartį, kurio autorius yra Mattas Greenas. Šeimininkai ir toliau spaudė „raudonuosius“, tačiau daugiausiai vartininko Brado Joneso ir gynėjų linijos žaidimo pastangomis FC „Liverpool“ keliauja į kitą etapą.

Luisas Suarezas
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas

Rungtynės:

„Swansea“ 2 – 2 Londono „Arsenal“
58' [1 – 0] Michu
81' [1 – 1] Lukas Podolski
83' [1 – 2] Kieran Gibbs
87' [2 – 2] Danny Graham

„Mansfield“ 1 – 2 FC „Liverpool“
7' [0 – 1] Daniel Sturridge
59' [0 – 2] Luis Suarez
79' [1 – 2] Matt Green