Minėtą dieną įvyko žaidėjų ir naujo rėmėjo atstovų susitikimas Alytaus miesto centriniame stadione. Svečiai teigė, kad pagrindinis ateinančio Lietuvos futbolo federacijos (LFF) A lygos sezono tikslas yra stabilizuoti padėtį klube: grąžinti skolas žaidėjams ir laiku vykdyti įsipareigojimus.

Naujo rėmėjo atstovai išreiškė norą išlaikyti komandos veidą – „Dainava“ du sezonus buvo vienintelė lietuviška komanda LFF A lygoje. Tačiau atstovai patvirtino, kad klubas sulauks pastiprinimo.

Buvo atverstos ir svarbiausios kortos klube – paaiškėjo, kas užims direktoriaus ir vyriausiojo trenerio vietą. Pastarojo pareigų imsis praėjusį sezoną „Šiauliams“ dirigavęs Gediminas Jarmalavičius. Naujasis vyr. treneris metus yra dirbęs Marijampolės „Sūduvos“ ir Tauragės „Tauro“ klubuose. Portalo futbolinis.lt duomenimis, naujasis „Dainavos“ vyr. treneris jau yra dirbęs Alytuje - „Snaigės“ ir tos pačios „Dainavos“ klubuose.

Klubo direktoriaus vietą užims Andrius Šamšonas. Jis dar praėjusį sezoną dirbo skandalingai iš LFF A lygos pasitraukusiame Vilniaus „REO“ klube, kuriame direktoriaus postą gavo po to, kai „REO“ klubą perėmė nauji investuotojai ir atsistatydino Rimantas Turskis.

Neoficialiais duomenimis, naujas Alytaus klubo rėmėjas yra susijęs su Gedimino Žiemelio įmonių grupe „Žia Valda“. „Dainavos“ komanda į pirmą šio sezono treniruotę susirinks jau ateinantį pirmadienį, sausio 7d., Alytaus miesto centriniame stadione.