Artėjant transferų langui, daugėja kalbų apie tai, kad „mėlynieji“ gali susigrąžinti savo 18 mln. svarų vertės puolėją, nors jis yra visam sezonui išnuomotas WBA komandai. Tačiau pats belgas nori ir toliau likti čia.

„Man yra labai svarbu žaisti kiekvienose rungtynėse, nes kai esi 19-os, tu nori tobulėti ir tikiuosi, kad tapsiu vienu geriausių žaidėjų „Premier“ lygoje. Tai mano ambicijos, bet aš taip pat turiu būti kantrus. Galiu čia daug ko išmokti – galiu tobulėti“, - sakė R. Lukaku.

„Dar nesikalbėjau su Rafa Benitezu, bet žinau kas vyksta. Tai metų trukmės nuoma, ir tada tikėkimės, jog bus dar vieni metai, kadangi man reikia žaisti, kaip galima daugiau per ateinančius dvejus sezonus“.

„Noriu būti pasiruošęs, kai sugrįšiu į „Chelsea“. Nenoriu sedėti ant suolo. Mano pagrindinis tikslas – žaisti startinėje „Chelsea“ sudėtyje kiekviename mače, taigi aš manau, kad man čia yra gerai, nes praeitais metais aš daug ko išmokau, bet nežaidžiau daug“.

„Čia, West Brome, turiu trenerį, kuris norėjo manęs nuo pat sezono pradžios, ir aš su juo gerai sutariu. Jis nebijo manęs pasodinti ant suolo, nors ir žaidžiau praeitą mačą gerai. Man labai gerai, kad turiu trenerį, kuris mane išbando psichologiškai – aš mėgstu tai, nes tai gali padėti būti geru žaidėju ateity“.

„Manęs niekas neprašė grįžti į „Chelsea“. Jie žaidžia gerai lygoje ir nemanau ar šiuo metu jiems manęs reikia. „Chelsea“ žino, kad aš žaidėjas, kuris alkanas futbolo, ir jie ateityje tuo pasinaudos. Tai mano tėvoninis klubas, aš jį myliu ir neturiu jokių problemų su šia komanda“, - baigė dėstyti savo mintis futbolininkas.