31 metų futbolininkas šį rudenį pagaliau baigė gydytis blauzdikaulio lūžį ir grįžo į aikštę. Tiesa, puolėjas ne visada patenka į startinę „Barcelona“ komandos sudėtį, nors Ispanijos pirmenybėse jau spėjo pasižymėti 5 kartus.

Faktas, jog Davidas Villa vis dar nemažai laiko praleidžia ant atsarginių žaidėjų suolelio, paskatinio gandus, kad patyręs puolėjas netrukus gali palikti Katalonijos klubą. Kai kurie sporto leidiniai pastaruoju metu teigė, kad futbolininku rimtai susidomėjo žiemą stiprintis ketinantis Londono „Arsenal“ klubas.

Tačiau už komandos komplektavimą atsakingas A. Zubizarreta kategoriškai paneigė pasirodžiusias žinias apie ispano išvykimą.

„Davidas niekur neišvyks sausio mėnesį. Primenu, kad „Barcelona“ yra tas klubas, kuris nepardavinėja savo žvaigždžių sausį. Jis ir muša įvarčius, ir prideda komandai jėgos“, - tvirtino vienas iš Katalonijos ekipos vadovų.

„Nereikia pamiršti ir to, kad Davidas palyginti neseniai pasveiko po labai sunkios traumos ir vis dar žaidžia aukščiausio lygio futbolą“, - pareiškė A. Zubizarreta.