ontraktą dviems metams pratęsė ir gynėjas Giedrius Tomkevičius. Šešiskart Lietuvos čempionu tapęs "Ekrano" senbuvis Panevėžyje rungtyniauja nuo 2001-ųjų ir yra sužaidęs jau beveik 400 oficialių rungtynių.

Tokiam pat laikotarpiui sutartį pratęsė ir vartininkas Tadas Kauneckas, kuriam tai bus septintasis sezonas komandoje.

Kontraktas metams pratęstas su veteranu Egidijumi Varnu. 2013-ųjų metų sezonas puolėjui bus jau 15-asis vilkint "Ekrano" marškinėlius.

Jau anksčiau pranešėme, jog Rytis Pilotas su Panevėžio "Ekranu" sutartį pratęsė dar trejiems metams, o po ketverių metų pertraukos į komandą grįžo saugas Donatas Petrauskas.

"Yra žaidėjų būrys, su kuriais jau sutarėme dėl kontrakto sąlygų, beliko uždėti parašus, tad kol kas apie juos informuosime vėliau. Dalis žaidėjų atvyksta į peržiūrą, dalis jų - legionieriai. Komanda treniruotes pradeda nuo sausio 3 dienos, legionieriai prie ekipos prisijungs nuo sausio 7 dienos", - kalbėjo "Ekrano" sporto direktorius Deimantas Bička.

"Kol kas neaišku dėl Marko Andjelkovičiaus bei į "Brescia" (Italijos Serie B komanda) išvykusio Adama Fofana. Sutartį su klubu turi Uchennaas Umeh iš Nigerijos", - sakė D. Bička.

Ekipa sausio 20 dieną išskrenda į Turkiją, kur vyks treniruočių stovykla, numatytos keturios draugiškos rungtynės su Berlyno "Hertha", Kijevo "Arsenal", Grozno "Terek" ir Žemutinio Naugardo "Volga".

Sporto direktorius D.Bička atskleidė, jog komplektuojama ne tik pagrindinė ekipa, bet ir antroji komanda, klubas ieško jaunų, perspektyvių žaidėjų, kurie galėtų papildyti dublerių komandą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)