„Mes esame laimingi, kad visi penki jauni žaidėjai pasirašė naujus ilgalaikius kontraktus. Planas yra suburti komandą, kurios pagrindą sudarytų jauni žaidėjai, tam, kad leistume jiems tobulinti savo talentą klube“, - kalbėjo treneris Arsene‘as Wengeras.

„Jackas yra tikrai geriausiai žinomas, jis yra šios grupės lyderis, bet kiti keturi žaidėjai yra išskirtiniai futbolininkai, ir mes esame labai laimingi, kad baigėme naujus sandorius vienu metu“.

J. Wilshere‘as yra „Arsenal“ akademijos auklėtinis. 2008 metais jis persikėlė į pagrindinę komandą, kurioje pastaraisiais metais jam skiriamas svarbus vaidmuo. Tiesa, daugiau nei metus jis praleido dėl traumos, tačiau dabar futbolininkas sugrįžo į aikštę.

Antras iš šių žaidėjų, kuris taip pat užaugo klubo akademijoje – K. Gibbsas. Jis „Arsenal“ komandos sudėtyje yra sužaidęs 46 kartus.

Kiti žaidėjai – C. Jenkinsonas ir A. Oxlade‘as-Chamberlainas į komandą atvyko praėjusiais metais. Tuo tarpu A. Ramsey, jau ketverius metus atstovauja Londono komandai.