29-erių metų futbolininkas praėjusį sezoną „Šiauliams“ Lietuvos čempionate įmušė net 35-is įvarčius ir neslėpė noro vėl išmėginti laimę svetur. Anksčiau jis yra atstovavęs Latvijos, Suomijos, Graikijos klubams, trumpai vilkėjo ir to paties „Hearts“ klubo marškinėlius.

Visgi formalumai su „Hearts“ galės būti sutvarkyti tik tuo atveju, jei klubas iki gruodžio 16 dienos išmokės vėluojančias algas. Dėl šių nesklandumų Škotijos „Premier“ lygos vadovybė neleidžia registruoti naujų futbolininkų.

„Esu tikras, kad išmokėsime laiku. Dirbame šia linkme, nesklandumų nėra“,- sakė „Hearts“ direktorius Sergejus Fedotovas.

Tuo metu pats A. Rimkevičius kalbėjo: „Esu pasiekęs gerą sportinę formą, tad neturiu abejonių, kad mušiu įvarčius Škotijoje“.

„Hearts“ šį sezoną per 22 mačus pelnė tik 21 įvartį, o rezultatyviausias futbolininkas yra kitas lietuvis - vidurio gynėjas Marius Žaliūkas, pasižymėjęs keturis kartus.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)