Spalio 16 d. 21.55 val. – Europos milžinų mūšis: ispanai namie grumsis su prancūzais. Naktį iš spalio 16-osios į 17-ąją, 00.00 val., – Ukrainos ir Juodkalnijos nacionalinių komandų akistatos vaizdo įrašas.

Rusai ir portugalai yra F grupės lyderiai. Šios rinktinės laimėjo abejas rungtynes. Rusijos ekipa 2:0 nugalėjo Šiaurės Airiją ir net 4:0 svečiuose sutriuškino Izraelį. Portugalijos rinktinė su Cristiano Ronaldo priešakyje tik 2:1 palaužė Europos futbolo nykštuką Liuksemburgą bei 3:0 pranoko Azerbaidžaną.

Prieš rusų ir portugalų mūšį buvo kilusių abejonių, ar aikštėje pasirodys C. Ronaldo. Jis „El Clasico“ rungtynėse su FC „Barcelona“ patyrė peties traumą, bet ji nesutrukdys portugalui rungtyniauti Maskvoje. C. Ronaldo į Rusijos sostinę atvyks būdamas puikios nuotaikos – greitai su Madrido „Real“ jis pasirašys naują sutartį ir per sezoną uždirbs 15 mln. eurų – 5 mln. daugiau nei gaudavo anksčiau.

Prancūzai bandys sutramdyti pralaimėjimo skonį pamiršusią pasaulio ir Europos čempionę Ispaniją. Šios šalies rinktinė 2:0 pranoko Prancūziją šių metų Europos čempionato ketvirtfinalyje.

I grupėje prancūzai 1:0 įveikė suomius ir 3:1 – bulgarus. Ispanai tik pačioje mačo pabaigoje 1:0 privertė pasiduoti gruzinus.

Solidžiai atrankos turnyrą pradėjo ukrainiečiai, išvykoje dvikovą su anglais baigdami taikiai 1:1. Juodkalniečiai 2:2 sužaidė su lenkais bei 6:0 nušlavė San Mariną.

Pasaulio futbolo čempionato atrankos rungtynės Rusija–Portugalija – jau spalio 12 d. 17.55 val. – tik per „Viasat Sport Baltic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)