Iš viso šiame sezone Lietuvos rinktinės puolėjas pasižymėjo jau 27-is kartus ir užtikrintai lenkia antroje vietoje pagal šį rodiklį A lygoje žengiantį ekranietį Arsenijų Buinickį, galintį pasigirti 16-a taiklių smūgių.

Po įspūdingai pasibaigusių rungtynių „Šiaulių“ vyr. treneris Gediminas Jarmalavičius džiaugėsi pasiektu rezultatu: „Norėjosi, kad tokia pat progų realizacija būtų buvusi ir praėjusiose rungtynėse. Tačiau toks jau tas futbolas: kartais sukuri progas, bet niekaip negali jų išnaudoti, o kartais sukrenta beveik viskas. Aišku, smagu, kad pavyko tiek įmušti, galėjome pelnyti ir dar daugiau.

„Atlantas“ kažkokių staigmenų nepateikė. Ruošėmės rimtai kovai, aiškų, juos kankino ir traumos. Jos, manau, turėjo didelę įtaką. Tačiau turint tokį puolėją kaip Artūras Rimkevičius ir, kai jam sekasi, tai gali daug ką nulemti, kaip šiandien ir atsitiko. Artūras yra gimęs mušti įvarčius ir manau šiemet jis žaidžia geriausią savo sezoną karjeroje“.

„Atlanto“ treneris Sebastienas Roquesas neslėpė apmaudo po pralaimėtų rungtynių ir pripažino varžovų pranašumą: „Mes žaidėme blogas rungtynes, priimdavome blogus sprendimus, ir tai tęsėsi nuolat. „Šiauliai“ sužaidė labai geras rungtynes ir tai matyti rezultate.

Nenoriu teisintis, tačiau viena iš pralaimėjimo priežasčių yra blogos treniruočių sąlygos, dėl kurių žaidėjai gauna daug traumų. To pasekoje šiandien rungtynes pabaigėme su net 7-iais žaidėjais, kuriems tėra vos po 18 metų. Tai geros rungtynės žvelgiant į ateitį, tačiau šiandien rezultatas netenkina. Ruemiantis jaunimu gali rungtyniauti labai gerai, tačiau jau kitose rungtynėse gali žaisti itin prastai. „Šiauliai“ labai gerai išnaudoja savo lyderį Artūrą Rimkevičių ir sukuria jam daug progų pasižymėti - manau, jam čia labai gerai“.

„Rezultatas geras ir viskas. Siekėme pergalės, gal ne tokios lengvos kaip išėjo. „Atlantas“ tikrai atrodė gerai paskutinėse rungtynėse. Esame patenkinti trimis taškais. Geras išpildymas, manau, šiandien rungtynės pavyko. Geri komandos draugų perdavimai padėjo man pelnyti tuos įvarčius, taip pat ir du 11 metrų baudiniai“, - kalbėjo rungtynių didvyriu tapęs „Šiaulių“ puolėjas Artūras Rimkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)