Šią vasarą rinkoje dominavo Prancūzijos „Paris St.Germain“ komanda, išleidusi gerokai per 100 milijonų eurų ir prisiviliojusi tokius žaidėjus kaip Zlatanas Ibrahimovičius, Thiago Silva, Lucas Moura ir kitus. Prieš keletą dienų nuskambėjo ir Sankt Peterburgo „Zenit“ pirkiniai - už 80 milijonų eurų į Rusiją persikėlė Axelis Witselas bei Hulkas.

Tačiau J. Mourinho išliko ramus: „Madridas, Barselona, Miuncheno „Bayern“... Šie klubai yra unikalūs. Titulai, Europos taurės, istorija, pasakojimai, sirgaliai... To nenusipirksi. Geriausi futbolininkai nori žaisti čia,- sakė portugalas dienraščiui AS.

„Be to, UEFA įgyvendina finansinį reguliavimą. Tai sudarys kliūčių klubams, kurie nėra gerai struktūrizuoti, nors ir turi gausybę grynųjų pinigų. „Real“ turi milžinišką potencialą išlaikyti visus lyderius, tokius kaip Cristiano Ronaldo, Karimas Benzema, Ikeras Casillasas ir kitus.

Bet tie, kurie pasikliauna savininko investicijoms, atsidurs sunkesnėje situacijoje, nes jiems trūks struktūros, trūks istorijos. Naujosios finansinės taisyklės futbolui atneš naudos“, - tikino portugalas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)