Pirmasis kėlinys svečiams nieko blogo nežadėjo - "Banga" pirmavo po Giorgi Nikabadzės ir Aurelijaus Staponkos įvarčių, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis po pertraukos.

51 minutę Romanas Kuzinas rezultatą sušvelnino, o po penkių minučių Alessandro Mascia rezultatą išlygino. Pergalingą įvartį "Tauras" įmušė 92 minutę, kuomet pasižymėjo Simonas Babilius.

90 minutę raudonomis kortelėmis buvo nubausti abiejų komandų žaidėjai - "Tauro" saugas Vladas Petkevičius ir "Bangos" gynėjas Deividas Padaigis.

Tuo tarpu Marijampolės “Sūduva” namuose priėmė Pakruojo “Kruoja” ir pralaimėjo 0:1. Marijampoliečiai šiame sezone jau antrą kartą nusileido Pakruojo ekipai.

Šeimininkai aktyviau pradėjo rungtynes, bet “Kruoja” palaipsniui sugebėjo žaidimą išlyginti, o įpusėjus pirmajam kėliniui ir įmušti – po kampinio pasižymėjo Sergejus Žygalovas. Dar iki pertraukos “Sūduva” galėjo rezultatą išlyginti, bet Povilas Leimonas stipriu smūgiu pataikė į skersinį.

Antrajame kėlinyje kiek aktyviau žaidė marijampoliečiai, bet jų atakoms trūko aštrumo. Nepaisant to, kartą Tadas Eliošius sugebėjo pataikyti į virpstą. “Kruojos” futbolininkams pavyko atlaikyti ne itin didelį šeimininkų spaudimą ir išsaugoti pergalingą rezultatą.