"Pasiūlymas buvo įdomus ir siekė beveik 46 milijonus eurų. Svarstėme galimybę jį parduoti ir dairėmės rinkoje kandidatų užimti vidurio gynėjo poziciją, bet deramos pamainos paprasčiausiai nėra",- pasakojo "Milan" viceprezidentas Adriano Galliani.

Tuo metu klubo savininkas Silvio Berlusconi tikino: "Neturime jokių ketinimų parduoti Silvą. Jis yra puikus vyras, tad siūlysime pratęsti sutartį. Tikimės kitą sezoną turėti geriausią gynybą."

Kol kas brangiausias gynėjas futbolo istorijoje yra "Man Utd" atstovaujantis Rio Ferdinandas. 2001 metais už jį "Leeds" ekipa gavo net 41 milijoną eurų. Antrą vietą užima Fabio Coentrao, pernai iškeitęs Lisabonos "Benfica" į Madrido "Real" už 33 milijonus eurų.

PSG praėjusį sezoną Prancūzijos čempionate užėmė antrą vietą. Klubą šiuo metu valdo verslininkai iš Kataro, negailintys įspūdingų sumų naujiems žaidėjams įsigyti.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją