Tarp kitų pretendentų minimi Madrido „Real“ ekipai vadovaujantis Jose Mourinho ir Prancūzijos rinktinei diriguojantis Laurentas Blancas, tačiau į pirmą vietą sąraše pakilo R. Di Matteo.

Jį gyrė ir vienas komandos lyderių, saugas Frankas Lampardas: „Nerandu pakankamai gražių žodžių šiam treneriui apibūdinti. Tiesiog pažiūrėkite į rezultatus - tai nėra atsitiktinumas. Jis sukūrė atmosferą, dvasią ir ryžtą. Tai nesunku suvokti palyginti su tuo, kaip mums sekėsi iki tol ir dabar“.

Visgi galutinį sprendimą priims „Chelsea“ savininkas Romanas Abramovičius, labiausiai norėjęs trenerio poste matyti FC „Barcelona“ komandai vadovaujantį Josepą Guardiolą. Ispanui neparodžius didelio susidomėjimo, kalbėtasi ir su J. Mourinho, tačiau jis norėtų būti atsakingas už visus su ekipos valdymu priimamus sprendimus, o tai nežavi rusų milijardieriaus.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)