Visgi valdybos pirmininkas Tomas Werneris tikina, kad K. Dalglishui nėra ko nerimauti: „Mes labai pasitikime Kenny'iu. Turime resursų, kurie mums leis futbole varžytis su bet kuo. Be to, jaučiame, kad komandoje yra pakankamai talento pergalėms, nors ir nesame patenkinti šio sezono rezultatais. Turime ilgalaikę strategiją, tad ją reikia įgyvendinti ir žengti į priekį“.

Viena D. Comolli atleidimo priežasčių laikomas ne itin sėkmingas komandos naujokų - Charlie'o Adamo, Jordano Hendersono, Stewarto Downingo ir Andy'io Carrollo - žaidimas, kadangi prancūzas kartu su K. Dalglishu buvo atsakingas už sudėties stiprinimą.

Tarp kandidatų užimti futbolo direktoriaus vietą minimos tokios garsios pavardės, kaip Olandijos futbolo legenda Johanas Cruyffas, buvęs Miuncheno „Bayern“ treneris Louisas van Gaalas bei prieš kelerius metus FC „Barcelona“ sporto direktoriaus pareigas ėjęs Txiki Begiristainas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją