"Ne, aš nepasitikiu Mario. Niekas juo nepasitiki,- BBC kalbėjo Mancini. - Jis yra aukščiausio lygio žaidėjas, galintis aikštėje padaryti bet ką. Balotelli sugebėtų įmušti du įvarčius į Londono "Arsenal" vartus kitą savaitę. Bet taip pat tikėtina, jog gaus raudoną kortelę."

Ir pridūrė: "Iki šiol jam sekasi neblogai, todėl per likusius aštuonis mačus Mario indėlis bus svarbus. Tačiau pasitikėti? Ne."

Balotelli nuolatos įsivelia į keistas situacijas. Praėjusią savaitę jis nei iš šio, nei iš to nutraukė Milano "Inter" spaudos konferenciją ir nusprendė pasisveikinti su naujuoju Italijos komandos treneriu Andrea Stramaccioni.

"Spaudos konferencijoje jis elgėsi kaip žurnalistas. Kodėl? Paklauskite jo, futbolininkui buvo skirtos dvi laisvos dienos,- pasakojo Mancini. - Juk negaliu jo uždaryti namie. Turbūt kažkada ateis laikas, kai Balotelli supras, ką turi daryti laisvu metu. Tikiuosi pamatyti brandą ir suvokimą, ką reiškia o darbas. Jam reikia dirbti ir ilsėtis."

Anglijos čempionate "Man City" atsilieka nuo lyderio "Man Utd" trimis taškais.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją