„Mums labai reikia Karolio meistriškumo ir šaltakraujiškumo kritiniais momentais. Juolab, kad komandoje daug jaunimo, kuriam trūksta patirties“, – sako REO vyriausiasis treneris Stasys Baranauskas.

Saugas pernai buvo pasirašęs sutartį su Rusijos „Nižnij Novgorod“ klubu, tačiau po kulno operacijos abipusiu sutarimu nutraukė kontraktą ir nutarė grįžti į tėvynę.

„Gydytojai „išvalė“ nuolat skaudėdavusį kulną. Dabar esu pasirengęs žaisti. Noriu įrodyti, kad dar kažką sugebu futbolo aikštėje ir padėti savo komandai siekti pergalių“, – sako K. Jasaitis.

Per savo karjerą 29-erių metų futbolininkas yra rungtyniavęs Vilniaus „Žalgirio“, Marijampolės „Sūduvos“ ir Tauragės „Tauro“ gretose.

K. Jasaitis su Vilniaus futbolo klubu treniruojasi jau kelis mėnesius, tačiau negalėjo oficialiai rungtyniauti, nes Rusijos klubas ir šios šalies futbolo federacija ilgai tvarkė reikalingus dokumentus.

REO gretose K. Jasaitis tikisi oficialiai debiutuoti jau ateinantį šeštadienį, kai Vilniaus klubas namie žais Lietuvos futbolo A lygos rungtynes su „Tauro“ ekipa. Rungtynės „Sportimos“ manieže (Ąžuolyno 5) prasidės 17 val.