Primename, kad „Real“ atsakomajame mače namuose nugalėjo CSKA 4:1 (1:0), bendru rezultatu 5:2 ir žengė į ketvirtfinalį. Du įvarčius Madride vykusiose varžybose „Los Blancos“ komandai pelnė Cristiano Ronaldo, o po vieną - Gonzalo Higuainas ir Karimas Benzema.

„Šios rungtynės susiklostė taip, kaip ir tikėjausi. Aš žinojau, kad mačas bus nelengvas ir mes susitvarkėme su savo užduotimi. Esu laimingas, kad žaidėme komandiškai“, - po mačo kalbėjo 49-erių metų J. Mourinho.

„Na, dabar aš manau, jog viskas yra gerai ir savo vietose. Galbūt kažkam nepatinka, kad praleidome įvartį, tačiau tai nėra bėda. Savo uždavinį mes išsprendėme ir dabar belieka laukti burtų.

Mes galime gauti bet kurį varžovą. Čia, ketvirtfinalyje, nėra stiprių ar silpnų komandų. Visi čia yra stiprūs ir nesvarbu, kas mums teks, kautis turėsime su kiekviena komanda.

„Galbūt kai kam atrodo, kad į kitą etapą pateko ir kelios silpnos komandos, tačiau dar pažiūrėsime, kaip jos kovos ketvirtfinalyje. Nuvertinti tikrai negalima nieko“, - tikino jis.