Ji rungtyniauja antrame Ispanijos divizione. Visiems šiems futbolininkams - nuo 19-os iki 21-erių metų.

„Neketiname vasarą aktyviai veikti žaidėjų rinkoje“, - teigė A. Zubizarreta, kuris taip pat paneigė gandus, kad „Barcelona“ komanda šią žiemą sulaukė pasiūlymo įsigyti skandalingąjį „Manchester City“ klubo puolėją Carlosą Tevezą.

Pasak sporto direktoriaus, „Barcelona“ ekipa nuolat teikia pirmenybę talentingiausiems savo jaunimo žaidėjams, tad keturi iš jų savo galimybes galės pademonstruoti ekipoje, kuriai vadovauja Josepas Guardiola.

Šiek tiek sudėtingesnė yra M. Muniesos situacija. Devyniolikmetis gynėjas su „Barcelona“ klubu turi sutartį, galiojančią iki 2014-ų vasaros, tačiau tuo atveju, jei Katalonijos klubas neperkelia futbolininko į pagrindinę komandą, jo kontrakte nustatyta 12 milijonų eurų išpirkos suma nebegalioja. Tai reiškia, kad Ispanijos čempionai gali prarasti žaidėją, jei jam sutartį pasiūlys kuris nors kitas klubas.

„Barcelona“ klubas šiuo metu laukia atsakymo ir iš dabartinio vyriausiojo trenerio J. Guardiolos. 41-erių metų specialisto vadovaujamas klubas 16-oje oficialių turnyrų iškovojo net 13 trofėjų, tad ekipos vadovai pageidauja, jog katalonas tęstų darbą.