Vertindamas kontrolines rungtynes, prieš kelias dienas su „Šiauliais“ kontraktą pratęsęs Robertas Vėževičius, sakė, kad pirmame kėlinyje žaidimas vyko apylygiai, progų turėjo abi komandos.

Arčiausiai tikslo buvo Artūras Rimkevičius, tačiau jo smūgiuotas kamuolys pateikė į skersinį. Antroje rungtynių pusėje šiauliečiai praleido įvartį, tačiau nepasimetė ir netrukus po baudos smūgio kamuolį į vartus nukreipė S. Casenelli.

Legionierius iš Argentinos po Roko Urbelio perdavimo, pelnė ir antrą „Šiaulių“ komandos įvartį. O galutinį tašką rungtynėse padėjo I. Kozlovas. Jo smūgiuotas kamuolys pataikė į skersinį, nuo jo atšoko į vartininką ir įriedėjo į vartus.

„Iškart po praėjusio sezono pabaigos turėjau pasiūlymų iš komandų užėmusių aukštesnes vietas, tačiau jie norėjo, kad atsakyčiau nedelsdamas. Nusprendžiau šiek tiek palaukti ir likti dar vieneriems metams Šiauliuose. Norėtųsi su šia komanda iškovoti medalius, o taip pat labai tikėtina, kad žaisime Europos lygos varžybose“, - „Šiaulių“ svetainė internete cituoja R. Vėževičių.

FC „Šiauliai“: P. Pocius; E. Pilypas, K. Gusočenka (E. Jasaitis), D. Lunskis, I. Kirhneris; L. Rimavičius, R. Vėževičius (R. Urbelis), L. Mušnikovas (T. Birškys), I. Kozlovass, M. Bezykornovas (T. Eliošius); A. Rimkevičius (S. Cesanelli).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją