Rusas nesugebėjo įsitvirtinti pagrindinėje Anglijos komandos sudėtyje ir šį sezoną sužaidė vos penkis „Premier“ lygos mačus, per kuriuos įmušė vieną įvartį.

Be to, sklido kalbos apie A. Pavliučenkos konfliktą su vienu iš trenerių Kevinu Bondu, nors ši informacija vėliau ir buvo paneigta.

Į Londoną iki tol Maskvos „Spartak“ komandai atstovavęs rusas persikėlė 2008 metais už 16 milijonų eurų. Per 78-erias rungtynes jam pavyko įmušti 20 įvarčių.

Vietoj jo, „Tottenham“ savo puolėjų gretas papildė iš Liverpulio „Everton“ pusei metų pasiskolintu Louisu Saha. 33-ejų metų prancūzui vietos „Everton“ neliko po to, kai ši įsigijo kroatą Nikicą Jelavičių.

L. Saha Liverpulyje žaidė nuo 2008 metų, kuomet atvyko iš „Manchester United“. Per 97-erias rungtynes jam pavyko pasižymėti 27 sykius. Tiesa, šį sezoną jis per 18 mačų pelnė tik vieną įvartį.

Tai - ne paskutinis sostinės komandos sandoris paskutinę žiemos perėjimų lango dieną. Į „Wolverhampton“ pagal nuomos kontraktą išvyko gynėjas Sebastienas Bassongas, o jį turėtų pakeisti „Blackburn“ veteranas Ryanas Nelsenas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją