Pirmadienio vakarą Šveicarijos mieste Ciuriche iškilmingoje ceremonijoje 19-mečiui Neymarui atiteko apdovanojimas, už gražiausią metų įvartį. Jaunasis futbolininkas nukonkuravo L. Messio ir „Manchester United“ komandos puolėjo Wayne‘o Rooney įvarčius.

Brazilas taip pat buvo įtrauktas ir į „Ballon d'Or“ apdovanojimo sąrašą, tačiau jau po keleto atrankų futbolininko naujuose sąrašuose neliko. Iškilmėse žodį tarė ir pats Neymaras.

Tuo tarpu Ronaldo buvo įsitikinęs, kad Neymaras galės pasiekti L. Messi lygį tik tada, kuomet jis persikels rungtyniauti į Europą.

„Neymaras gali ne tik būti lygus su L. Messi, jis gali būti geresnis. Jis per daug talentingas, jog galėtų likti Brazilijoje“, - teigė buvęs Brazilijos rinktinės lyderis.

Neymaras fotografavosi su Pele ir dviem „Barcelona“ komandos futbolininkais – Dani Alvesu ir L. Messi.

„Jis yra talentas, todėl jis turi dominuoti ir būti žinomas visame pasaulyje. Europos futbolas yra aukščiausio lygio, todėl tik čia jis galėtų pakelti save į aukštesnį lygmenį.

Be abejonės, kiekvienas turi savo nuomonę, todėl tik jis žino, kur jam geriau būti. Jei jis norės likti Brazilijoje, jis taip ir padarys, tačiau jam vieta yra skirta rungtyniauti Europoje“, - baigė buvęs „Barcelona“ ir Madrido „Real“ klubų puolėjas Ronaldo.