Naujuojų komandos kapitonu tapęs Vaidas Slavickas tiki, kad suvalkiečių ekipa gali iškopti į kitą etapą.

„Niekas neprarasta, galime patekti į kitą etapą. Tereikia įmušti įvartį ir apsiginti. Manau, šansų tikrai turime. Marijampolėje sėkmingai žaidė jų vartininkas, tačiau šiomis dienomis jis patyrė traumą ir atsakomųjų rungtynių žaisti negalės“, – klubo svetainėje internete cituojamas V. Slavickas.

- Savo aikštėje su Švedijos klubu sužaidėte lygiosiomis 1:1. Kaip įvertintum tas rungtynes, ar „Sūduva“ pademonstravo viską, ką galėjo?

– Namie mes sužaidėme visai neblogai. Tiesa, pirmasis kėlinys nelabai pavyko, žaidėme tarsi išsigandę. Tačiau antrajame kėlinyje įsižaidėme, pamatėme, kad galime sėkmingai rungtyniauti. Užvaldė teigiamos emocijos.

- Ar žiūrovų palaikymas buvo toks, kokio norėjosi?

– Gal net geresnis. Senai į stadioną nebuvo susirinkę tiek žiūrovų. Pastaruoju metu į „Arvi“ areną nesirinkdavo daug futbolo aistruolių. Dabar ir „Sūduvos“ vadovai deda pastangas ir stengiasi susigrąžinti žiūrovus.

- Prieš dvi savaites „Sūduvą“ papildė keturi naujokai. Kuris, tavo nuomone, geriausiai pritapo prie komandos?

- Ukrainietis Sergejus Žigalovas jau apsiprato. Jo tautiečiui Sergejui Loginovui dar ne viskas sekasi. Kinas Gu Binas žaidė tik vieną mačą, po jo perdavimo Ričardas Beniušis įmušė įvartį. Kitas legionierius iš Kinijos Wangas Yangas tik treniruojasi. Per rungtynes būna sunkiau nei per treniruotes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją