„Sūduva“ rezultatą išlygino 65–ąją minutę. Įvartį realizavęs 11 metrų baudinį pelnė saugas Andrius Urbšys. Jis per šio tarpsezonio kontrolines rungtynes pasižymėjo jau trečią kartą. Prieš tai Andrius įmušė po įvartį į „Ventspils“ (Latvija) ir FBK „Kauno“ vartus.

„Trečiadienį daug mūsų komandos futbolininkų žaidė Lietuvos nacionalinėje B ir šalies U–21 rinktinėse, o jau šiandien jiems vėl teko rungtyniauti su „Daugava“. Nepaisant to, vyrai pademonstravo kovingumą. Žinoma, ne viskas gerai pavyko, aikštės viduryje trūko Tomo Ražanausko. Keli mūsų žaidėjai yra traumuoti, todėl negalėjo išbėgti į aikštę. Manau, rungtynės buvo geros, varžovas – stiprus. O laimėti galėjo ir „Dauguva“, ir „Sūduva“, – Fksuduva.lt tinklalapiui sakė „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys.

Treneris teigė, kad per kontrolinius mačus marijampoliečių nelydi sportinė sėkmė: „Varžovai, žaisdami su „Sūduva“, dažniausiai pasinaudoja susikurtomis progomis ir įmuša į mūsų vartus. Iki A lygos čempionato pradžios liko mėnuo, dar turime daug darbo, yra ką taisyti“.

Paklaustas, kodėl šiandien nerungtyniavo kinas Renas Xinas, V. Liubšys atsakė: „Kino mūsų komandoje nebus, jis jau išvyko namo. Paaiškėjo, kad R. Xinas atvyko traumuotas, jam buvo įplyšę kryžminiai kelio raiščiai“.

„Sūduvos“ strategas sakė, kad komandą dar papildys vienas arba du futbolininkai.

„Sūduva“ žaidė tokios sudėties: Povilas Valinčius (Armantas Vitkauskas), Mantas Samusiovas, Povilas Leimonas, Valdemaras Borovskis (Alfredas Skroblas), Vaidas Slavickas, Sergejus Koziuberda (Evaldas Grigaitis), Nikolajus Mašitševas (Audrius Brokas), Andrius Urbšys, Tadas Eliošius, Danilas Motsas (Vilmantas Bagdanavičius), Ričardas Beniušis (Povilas Lukšys).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją