Kaip ir buvo tikimasi, atkakliai klostėsi Vilniaus derbis tarp „Gariūnų“ ir „Reo“. Rezultatu 3:1 nugalėjo pastaroji ekipa. Pratęsimas užfiksuotas ir Plikių „Sakuonos-Klarksono“ dvikovoje su Vilniaus LiCS. II lygos Vakarų zonos klubas iš Klaipėdos rajono per papildomą laiką šventė pergalę 4:1.

Paskutinėje taurės dvikovoje Marijampolės „Švyturys“ 1:0 pranoko Vilniaus „Prelegentų“ ekipą. Šiose rungtynėse galėjo susitikti marijampoliečiams atstovaujantys Lietuvos nacionalinės rinktinės treneriai Audrius Ramonas ir Donatas Vencevičius bei už „Prelegentus“ žaidžiantis Raimondas Žutautas, bet pastarasis žaisti negalėjo dėl traumos.

„Rungtynės pavyko, bet žaisti per tokį karštį buvo sudėtinga. Komandos net buvo priverstos padaryti trumpų pertraukėlių. Bet dalyvauti taurės turnyre įdomu. Kuo toliau, tuo varžovai stipresni“, - sakė kelis įvarčius šį taurės sezoną jau pelnęs D. Vencevičius.

Trečiojo etapo laimėtojai ketvirtajame etape susitiks su aštuoniais LFF I lygos klubais - Kretingos „Minija“, Kėdainių „Lifosa“, Alytaus „Vidzgiriu“, Klaipėdos „Atlantu“, FBK „Kaunu“, Jonavos „Lietava“, Kėdainių „Nevėžiu“, Alytaus „Alyčiu“.

2010/2011 metų sezone LFF taurės varžybose sudalyvaus rekordinis komandų skaičius – 31 žemesnių lygų ir 20 LFF I bei A lygų ekipos.

LFF taurės trečiojo etapo rezultatai: (paryškintos komandos žengė toliau)

Vilniaus „Gariūnai“ (III lyga) – Vilniaus „Reo“ (II lyga) 1:3 (po pratęsimo, pagrindinis laikas 1:1, 1 kėlinys 1:1);

Marijampolės „Švyturys“ (III) – Vilniaus „Prelegentai“ (IV-SFL) 1:0 (1:0);

Kaišiadorių „Baltai“ (II) – Kauno „91 United“ (III) 1:3 (0:0);

Kuršėnų „Venta“ (II) – Rokiškio „Pipirini“ (III) 5:2 (3:0);

Šiaulių „Tauras“ (III) – Vilniaus „Ozo tapyrai“ (IV-SFL) 3:0 (0:0);

Vilniaus „Granitas“ (II) – Vilniaus „Kruša–Basica“ (IV-SFL) 7:2 (3:0);

Lavoriškių „Legionas“ (IV-SFL) – Pagėgių „Pagėgiai“ (IV-SFL) 1:0 (1:0);

Plikių „Sakuona-Klarksonas“ (II) – Vilniaus LiCS (IV-SFL) 4:1 (po prat., pagr. laikas 1:1, 1 kėl. 0:0).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)