Antroje rungtynių dalyje „Ekrano“ žaidėjai apmaudžiai klydo ir buvo praleisti trys įvarčiai į savuosius vartus.

Jungtinei „Ekrano“ ir dublerių komandai iš pagrindinės sudėties atstovavo N. Sasnauskas, M. Skinderis, P. Šarūnas, E. Kvitkauskas, Ž. Banys, S. Pogrebanas, E. Varnas ir T. Markevičius.

Po rungtynių „Ekrano“ dublerių vyriausiasis treneris Darius Butkus pažymėjo, kad galutinis rungtynių rezultatas neatspindi įvykių aikštėje.

„Tai buvo tik kontrolinės rungtynės besiruošiant pirmenybėms. Dublerių žaidėjams tai apskritai buvo pirmosios varžybos šiais metais. Pirmasis kėlinys buvo labai geras, kontroliavome visą žaidimą, sukūrėme nemažai progų įvarčiui pasiekti, tik gaila, kad realizavome tik vieną iš jų.

Antrame kėlinyje žaidėjai gal kiek pavargo, pradėjo dažniau klysti, todėl varžovai po mūsų šiurkščių klaidų įmušė tris įvarčius. Tačiau galutinis rungtynių rezultatas tikrai neatspindi visos varžybų eigos. Rungtynės, manau, buvo į naudą, nes galėjome patikrinti dublerių žaidėjus, pamatyti jų pliusus ir minusus“, - sakė D. Butkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją