28-erių metų D.Beckhamo perkėlimo suma - beveik 35 mln. eurų (41,3 mln. JAV dolerių) ir jis tapo aštuntuoju tarp brangiausių pasaulio futbolininkų.

Derybos tarp "Manchester United" ir Madrido "Real" klubų baigėsi vėlų antradienio vakarą, o pats D.Beckhamas naujajai komandai turėtų būti pristatytas liepos 2-ąją.

Pasak Ispanijos žiniasklaidos atstovų anglo perėjimas nenumato jokių papildomų žaidėjų mainų tarp "Real" ir "Manchester United" klubų.

Pats D.Beckhamas antradienį išskrido į Japoniją, vykdydamas įsipareigojimus pagal reklamos kontraktus. Jis ignoravo Londono oro uoste žurnalistus.

Neoficialiais duomenimis, futbolininkas "Karališkajame klube" gali žaisti 77-uoju numeriu, nes jo mėgiamu 7-uoju numeriu rungtyniauja puolėjas Raulis.

Tuo tarpu pirmąją nesėkmę naujajame poste patyrė kito Ispanijos futbolo grando "Barcelona" klubo naujasis prezidentas Juanas Laporta (Chuanas Laporta). Būtent jis daugiausia kalbėjo, kad D.Beckhamas žais šiame Katalonijos klube. Kol kas neaišku, kaip į visą tai reaguos "Barcelona" sirgaliai.

Brangiausių pasaulio futbolininkų perėjimo į kitus klubus sumos (žaidėjas, metai, iš kurio klubo perėjo į kurį ir transfero suma JAV doleriais):

Zinedine Zidane  2001 "Juventus"  
Madrido "Real"  64.4
Luis Figo        2000 "Barcelona"        
"Real" M.       56.1
Hernan Crespo    2000 "Parma"             
"Lazio"         54.1
Christian Vieri  1999 "Lazio"             
Milano "Inter"  50.0
Rio Ferdinand    2002 "Leeds United"      
"Man. United"   47.0
Gianluigi Buffon 2001 "Parma"             
"Juventus"      45.9
Ronaldo          2002 "Inter Milan"       
"Real" M.       44.2
David Beckham    2003 "Manchester United"
"Real" M.       41.3
Gaizka Mendieta  2001 "Valencia"          
"Lazio"         41.0
Juan Veron       2001 "Lazio"             
"Man. United"   39.5
Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją