- Ar galėjo sportuoti visi futbolininkai, dalyvavę stovykloje Lenkijoje? Gal kažkam tenka gydytis traumas? - paklausėme E. Riabovo.

- Vartininkas Laurynas Vertelis per paskutiniąsias rungtynes Lenkijoje susižeidė koją. Jis mažiausiai savaitei iškrito iš rikiuotės. Dar neišsigydė traumos puolėjas Artūras Rimkevičius.

- Į Lenkiją dėl traumų nebuvo išvykę gynėjai Tomas Kančelskis, Mantas Fridrikas ir puolėjas Luka Aničičius. Ar nė vienas iš jų neprisijungė prie komandos?

- Su komanda pradėjo sportuoti T. Kančelskis. Jam šiemet buvo atlikta menisko operacija. M. Fridrikui jau nuėmė langetę, bet jis galės tik bėgioti, o L. Aničičius su ekipa dar nesitreniruoja.

- Kaip apibūdintumėte treniruočių stovyklą Lenkijoje?

- Tik pirmąją stovyklos dieną sportavome dirbtinės dangos aikštėje, o vėliau visą laiką treniravomės ant natūralios žolės. Sąlygos buvo labai geros, viskas vietoje - saunos, treniruoklių salės. Puikiai padirbėjome.

- Gynėju Irmantu Zelmiku domėjosi vienas Rumunijos klubas. Ar Irmantas vis dar sportuoja su "Kaunu"?

- Taip, I. Zelmikas treniruojasi kartu su mumis, niekur jis neišvyko.

- Vartininkas Eduardas Kurskis taip pat dar "Kaune"?

- Yra ir jis.

- "Kaunas" tarpsezoniu tikriausiai susilpnėjo, nes jį paliko į Lietuvos rinktinę kviečiami Linas Pilibaitis, Nerijus Radžius, nemažai legionierių, o papildė tik Audrius Kšanavičius, Edinas Pehličius ir būrys jaunų futbolininkų, pernai žaidusių "Šilutėje". Ar jūs manote kitaip?

- Jei žiūrėsime į pavardes, komanda atrodo susilpnėjusi, "Kauno" sudėtis dabar kur kas jaunesnė.

- Ar E. Pehličius su "Kaunu" jau pasirašė sutartį?

- Kad ir kaip būtų, pirmajame rate jis tikrai atstovaus mūsų ekipai.

- Kurie iš buvusių "Šilutės" futbolininkų geriausiai pritapo "Kauno" komandoje?

- Gediminas Vičius, Audrius Juozaitis ir Edvardas Gaurilovas, sudėtyje yra abu vartininkai.

- A lygos čempionato startas atidėtas iki balandžio 5 dienos. "Kauno" ekipai tai gerai ar blogai?

- Manau, kad blogai, nes mes treniravomės Lenkijoje ant žolės, o dabar vėl plušėsime futbolo manieže. Kita vertus, iki čempionato pradžios galės išgyti traumuoti futbolininkai.