29 metų T. Sirevičius pernai gįžo į Lietuvą iš Estijos ir su "Žalgiriu" žaidė A lygoje, o 26 metų K. Jasaitis pastaruosius kelis sezonus rungtyniavo Marijampolės "Sūduvoje", tačiau taip pat bandė laimę ir užsienio klubuose.

Jauniausias iš trejeto - 24-metis J. Mockus - yra rungtyniavęs "Kauno Jėgėrių", "Šilutės" ir Klaipėdos "Atlanto" ekipose, šalies jaunimo rinktinėse.

Kaip pavyko sužinoti Futbolas.lt, praėjusių metų I lygos nugalėtojai taip pat žada išbandyti moldavą Iulianą Bursucą ir kamerūnietį Bertrand'ą Ngapounou. Šią informaciją netrukus patvirtino ir "Tauro" klubas.

Abu futbolininkai prieš dvejus metus kartu žaidė Vilniaus "Žalgiryje", kuriam tuo metu atstovavo ir dabartinis "Tauro" trenerio asistentas Eimantas Poderis, o taip pat Tauragės ekipos naujokai - vartininkas Ernestas Šetkus ir saugas Andrius Puotkalis.

32 metų krašto saugas I. Bursucas į "Žalgirį" atvyko 2006 metų viduryje kartu su tėvynainiu Anatolijumi Ostapu ir netrukus tapo vienu iš ekipos sirgalių numylėtinių. Sostinės komandoje moldavas žaidė iki praėjusių metų vasaros. Klubą užklupus finansinei krizei žaidėjas išvyko į Baltarusiją ir atstovavo Mogiliovo "Savit".

26 metų gynėjas B. Ngapounou "Žalgiryje" rungtyniavo 2006-2007 m. Vėliau futbolininkas iš Kamerūno nesėkmingai bandė įsitvirtinti Galačio "Otelul" (Rumunija), o pernai žaidė "Okžetpes" (Kazachstanas) ekipoje.