Calabria šį sezoną į klubą nebegrįš, tačiau jis neatsakė, ar jį bus galima matyti šioje ekipoje ateityje. Šį sezoną Dante per vienerias Eurolygos rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 5.7 taško, aikštėje išbūdamas po 20.5 minutės. Šalies lygoje Calabria rezultatai geresni - 9.5 taško ir 3.2 atkovoto kamuolio per 20.8 minutės.

Italijos čempionų komanda tuoj pat pradėjo ieškoti žaidėjo, galinčio pakeisti Dante. Komanda pareiškė, kad ji į peržiūrą pakvietė jau sezoną NCAA baigusį Joną Larranagą. Jo ekipa "George Mason" universitetas nepateko į atkrintamąsias varžybas, todėl baigė šių metų pasirodymą NCAA. Larranga ten vidutiniškai per susitikimą pelnydavo po 13.1 taško.

D.Callahanas grįžta į Italiją. Dalas Callahanas grįžta į Rozeto "Euro" ekipą. Airis komandą paliko prieš maždaug 40 dienų, kuomet išvyko į gimtąją Airiją dėl savo tėvo mirties. Dalas tuomet atsisakė grįžti į Rozeto miestą dėl per didelio komandos prezidento spaudimo.

Penktadienio treniruotėje Callahanas atrodė geros formos, lyginant su tuo, jog žaidėjas turėjo ilgą pertrauką, sakė ekipos treneris. Šį sezoną Italijos lygoje Dalas sužaidė 20 rungtynių, aikštėje per susitikimą praleisdamas po 18.6 minutės ir pelnydamas po 4.2 taško bei atkovodamas po 3.8 kamuolio.

A.J.Guytonas - į "Skipper". Italijos lygos klubas Bolonijos "Skipper" ketvirtadienį iki [nuotrauka2] sezono pabaigos pasirašė kontraktą su amerikiečiu A.J.Guytonu. Jis pažadėjo į ekipą atvykti jau kitą savaitę.

Šį sezoną Guytonas rungtyniavo jau dvejose ekipoje. Sezoną jis pradėjo NBA, "Golden State Warriors" klube, tačiau sužaidęs vos du susitikimus ir nepelnęs taškų, A.J. išvyko į NCAA lygą, Huntsville Flight komandą, kuri į atkrintamąsias rungtynes nepateko iš šį sezoną jau baigė. Guytonas turi ilgesnės NBA patirties. Krepšininkas du sezonus (2000-2002) praleido "Chicago Bulls" ekipoje, kur vidutiniškai pelnydavo po 5.5 taško per 15 aikštėje praleistų minučių.

"Cibona" nusipirko naują krepšininką. Zagrebo "Cibona" ekipa [nuotrauka1] iš Kroatijos savo sudėtyje turi naują žaidėją. Amerikietis įžaidėjas Darrenas McLintonas atvyko į klubą savaitės pradžioje ir jau sužaidė vienerias Eurolygos rungtynes. Per 25 minutes, praleistas aikštėje, Darrenas pelnė 13 taškų.

Sezoną Darrenas pradėjo Atėnų "Peristeri" klube Graikijoje, bet atleistas buvo gruodį.

Serbijos ir Juodkalnijos rinktinė turi naują trenerį. Serbijos ir Juodkalnijos vyrų krepšinio rinktinė paskelbė trenerį, kuris dirbs su komanda Europos krepšinio čempi onato Švedijoje metu. Naujuoju rinktinės strategu tapo Belgrado "Partizan" (Serbija ir Juodkalnija) klubo vyriausiasis treneris Dušanas Vujosevičius. Po to, kaip šalies federacija atsisakė, kad rinktinei vadovautų Bozidaras Maljkovičius iš Malagos "Unicaja" (Ispanija) ir Duško Ivanovičius ir Vitorijos "Tau Ceramica" (Ispanija), "Partizan" vyriausiasis strategas buvo vienintelis kandidatas, užimti rinktinės trenerio postą.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją