- Buvote įpratęs turėti daug pareigų - treneris, klubo direktorius, prezidentas. Nuo Naujųjų metų "Atlantas" turi strategą, tad jums treniruoti nebereikia. Lengviau atsikvėpėte?
- paklausėme V. Lekevičiaus.

- Vienam dirbti buvo labai sunku. Dabar nereikia treniruoti komandos, tą puikiai daro Š. Giršovičius. Tačiau nepasakyčiau, kad sumažėjo rūpesčių. Kilo triukšmas su Lietuvos futbolo federacija (LFF), šalyje siaučia ekonominė krizė. Darbo - per akis.

- Tarpsezoniu "Atlantas" tikriausiai sustiprėjo. Bent jau taip galima spręsti pažiūrėjus į žaidėjų, papildžiusių komandą, pavardes.

- Mano nuomone, "Atlantas" dabar yra kur kas stipresnis. Ekipą papildė vienas kitas naujokas, subrendo ir komandoje likę vaikinai.

- Su uostamiesčio ekipa šiemet pradėjo sportuoti gynėjai Mindaugas Bagužis, Marius Kazlauskas, saugai Marius Šoblinskas, Tomas Vyšniauskas, Vytautas Birškys, Vygantas Zubavičius, puolėjai Artūras Jeršovas, Gintas Podelis. Iš kurio daugiausia tikitės?

- Su "Atlantu" dabar treniruojasi daug naujų futbolininkų, tačiau dar negaliu pasakyti su kuriais iš jų pasirašysiu sutartis. Daug tikiuosi iš M. Bagužio. Jis turėtų būti komandos lyderis. Ekipą sustiprins ir V. Zubavičius.

- Komandos peržiūroje dalyvauja ir brazilai Leo, Leo-Piris bei bulgaras Liubenas Nikolovas? Gal su kuriuo iš jų jau pasirašėte sutartį?

- Prieš keletą dienų pasirašiau sutartį su brazilu Leo. Bulgaro peržiūrą nusprendėme pratęsti dar savaitei.

- Kol kas "Atlantas" turi galiojančias sutartis tik su dviem legionieriais?

- Taip. Be brazilo mūsų klubui priklauso ir kroatas Mateo Siličius.

- Iki 2008 metų liepos mėnesio "Atlantui" atstovavęs saugas Donatas Navikas dalyvavo Gardino "Neman" (Baltarusija), Marijampolės "Sūduvos" peržiūroje, bet su šiais klubais nesusitarė. Nežadate jo kviesti?

- Kol kas su D. Naviku nekalbėjau. Jei Donatas pasiprašytų pas mus, jį mielai priimčiau. Tačiau "Atlante" atlyginimai nedideli, futbolininkas tikriausiai norėtų uždirbti daugiau. Pernai mes su D. Naviku gražiai atsisveikinome, gaila, kad jam nepavyko įsitvirtinti Rusijoje. "Atlanto" durys Donatui atviros.

- "Atlantas" iki galo dar nesukomplektuotas. Į kurias pozicijas ieškote žaidėjų?

- Mums reikėtų įsigyti puolėją ir krašto saugą.

- Neseniai pasikeitė ekipos trenerio asistentai. Iš pareigų pasitraukė Vaidas Liutikas, jį pakeitė Rimantas Žvingilas. Kaip pakomentuotumėte šias permainas?

- V. Liutikas buvo pakviestas treniruoti Gargždų "Bangelę", todėl dviejų darbų atlikti būtų nespėjęs. R. Žvingilas jau anksčiau dirbo kartu su manimi, jo pageidavo ir vyriausiasis treneris Š. Giršovičius.

- "Atlantas" vienintelė iš A lygos ekipų dalyvaus "Palangos Juzės" turnyre. Tačiau varžovai bus silpni. Kodėl sutikote dalyvauti šiame turnyre?

- Turime daug futbolininkų, reikia juos išbandyti. Gal treneris leis rungtyniauti jaunesniems vaikinams. Kita vertus, mes negalime kažkur toliau išvykti. Iki šiol žaisdavome tik Marijampolėje ir Liepojoje.