"Kaunas" žaidė toli gražu ne stipriausios sudėties. Dėl ligų ir traumų Lietuvos vicečempionams negalėjo atstovauti gynėjai Mantas Fridrikas, Tomas Kančelskis, Akaki Chubutija, saugai Vytautas Lukša, Gediminas Vičius, Nerijus Valskis, puolėjai Rafaelis Ledesma, Luka Aničičius, Aivaras Laurišas, Artūras Rimkevičius.

Geriausių progų įvarčiui pasiekti neišnaudojo "Kauno" puolėjas Mindaugas Grigalevičius. Jam praėjusį rudenį buvo atlikta menisko operacija, todėl futbolininkas iš pradžių sezonui rengėsi individualiai, prie komandos prisidėjo vėliau.

Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodęs M. Grigalevičius turėjo dvi šimtaprocentes progas nuginkluoti "Wigry" vartininką. Kartą Mindaugas atsidūrė vienas prieš tuščius vartus, tačiau kamuolys vartuose taip ir neatsidūrė - futbolininkui susipynė kojos ir kamuolys nuriedėjo šalia vartų.

"Turėjome žaidybinę persvarą, bet kas iš to - mačas baigėsi be įvarčių. Žinoma, toks rezultatas nėra tragedija, bet kurios Lenkijos lygos komandos moka žaisti. Varžovai rungtyniavo ne ką blogiau už mus. Tačiau apmaudu, kad M. Grigalevičius nepasinaudojo puikiomis galimybėmis įmušti įvartį", - po rungtynių sakė "Kauno" vyriausiasis treneris Eugenijus Riabovas.

Pasak jo, po traumos ir operacijos atsigaunančiam M. Grigalevičiui reikia leisti žaisti, kad jis prisimintų turėtus įgūdžius.

"Su Lenkijos ekipa rungtyniavo visi 20 sveikų mūsų futbolininkų. Kurie serga, daugiau ar mažiau traumuoti, liko Kaune. G. Vičius tik ką baigė sirgti gripu, todėl jo į aikštę neleidome", - teigė E. Riabovas.

"Kaunas": Vertelis (31' Kilijonas) (61' Strukas)), Gaurilovas (63' Sirvidas), Zelmikas, Vaikasas, Andriuškevičius (80' Sanajevas), Mendy (82' Bajrami), Miklinevičius (63' Kšanavičius), Činikas, Ivaškevičius (80' Šulkevičius), Daunoravičius (46' Juozaitis), Marozas (46' Grigalevičius).

Keliomis valandomis anksčiau "Kauno" dubleriai tame pačiame manieže 4:1 sutriuškino Marijampolės "Sūduvą".