Tiesa, vieno geriausių visų laikų futbolininkų galimybės kol kas vertinamos skeptiškai, mat favoritais pakeisti Basilę laikomi Miguelis Angelis Russo, Sergio Batista, Diego Simeone bei Carloass Bianchi.

Buvusiam nacionalinės ekipos kapitonui veikiausiai būtų siūlomos asistento arba patarėjo pareigos, ypač jei darbas atiteks Batistai, su kuriuo Maradona 1986 metais triumfavo pasaulio čempionate.

Legendinis futbolininkas taip pat pripažino, kad nesitikėjo Basiles atsistatydinimo: "Išgirdęs apie tai labai nustebau. Manau, situacija tikrai galėjo apsiversti aukštyn kojom ir viskas būtų gerai.

"Yra prieinamas momentas, kuomet, nepasiekus gerų rezultatų, krenta pasitikėjimas savo jėgomis. O tuomet netenkama komandos stiprybių - atsiranda daug klaidų perduodant kamuolį, žaidžiant sienele, o žaidėjai nesimėgauja žaidimu."

Basile pasitraukė po netikėto pralaimėjimo 0-1 Čilei, po kurio argentiniečiai Pietų Amerikos atrankos zonoje su 16 taškų užima 3 vietą. Pirmauja Paragvajus (23 tšk.) ir Brazilija (17 tšk.).

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją