Apie tai jie pareiškė po rungtynių su "Valencia" (2:4), sukeldami komandos gerbėjų pyktį, kuris išsiliejo nusiaubtomis tribūnomis ir spaudos bei VIP lože. Įpykusių aistruolių įniršį tramdė 200 apsaugos darbuotojų, o klubo prezidentas ir treneris galėjo išvykti namo tik su apsauga.

Beje, L. van Gaalas dar pareiškė, kad iki sausio 31-osios besitęsiančio transferų "lango" metu klubas neįsigis jokių naujų žaidėjų.

Po 18 turų "Barsa" turi tik šešias pergales, penkerias rungtynes baigė lygiosiomis ir patyrė septynis pralaimėjimus - tai blogiausias rodiklis šiame etape nuo 1928 metų, kai Ispanijoje įkurta profesionalų lyga. Lyderis San Sebastiano "Real Sociedad" yra surinkęs 17 taškų daugiau.

Be to, "Barcelona" jau iškrito iš karališkosios taurės turnyro, pralaimėjusi III lygos klubui "Novelda".

Vienintelė šio sezono paguoda yra žaidimas Čempionų lygoje, kur "Barsa" itin sėkmingai žaidė pirmajame etape, tačiau sunku tikėtis, kad nesėkmės vidaus varžybose neatsilieps ir Europoje.

Spaudos nuomone, J.Gasparto ir L.van Gaalo pasitraukimas yra neišvengiamas, o klubo prezidentas padarė didelę klaidą, gruodžio mėnesį nepasirašydamas sutarties su argentiniečiu treneriu Carlosu Bianchiu. Žiniasklaida juokauja, kad kol kas "Barsos" vadovams belieka džiaugtis tuo, jog artimiausios dvejos rungtynės bus žaidžiamos svečiuose, vadinasi, iki vasario 9-osios jiems neteks matyti savo gerbėjų įniršio.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją