Pagrindinis dvikovos laikas baigėsi be įvarčių, o pratęsimas šiose varžybose nėra žaidžiamas.

Rungtynės vyko apylygiai, tačiau daugiau progų 84 tūkstančių Londono "Wembley" stadione susirinkusių žiūrovų akivaizdoje sukūrė "Man Utd". Ypatingai geros galimybės pirmajame kėlinyje neišnaudojo saugas Darrenas Fletcheris, iš arti nesugebėjęs nuginkluoti vartininko Davido Jameso - šiam pavyko atmušti kamuolį į skersinį.

Antrajame kėlinyje D. Jamesas atrėmė ir pavojingą Carloso Tevezo smūgį iš 17 metrų, o teisėjas baudos aikštelėje neužfiksavo aiškios pražangos prieš puolėją iš Argentinos, kuomet "Portsmouth" gynėjas akivaizdžiai pargriovė varžovą, sugriebdamas šiam už kojos.

Baudinių serijos loterijoje sėkmė šypsojosi "raudoniesiems" - jau pirmasis "Portsmouth" futbolininko Lassana Diarra smūgis buvo itin netikslus, o vėliau suklydo dar ir Glenas Johnsonas bei Arnoldas Mvuemba.

Tuo metu tiek C. Tevezui, tiek Ryanui Giggsui, tiek Michaelui Carrickui pavyko pergudrauti D. Jamesą.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją