Kartu su juo atsistatydinti, nepaisant rezultatų, turėtų ir asistentas Johnas van'tas Schipas, kuris jau dabar yra siejamas su galimybe perimti Amsterdamo "Ajax" klubo vairą.

M. van Bastenas su KNVB vadovais aptarti ateitį susitiko antradienį ryte, tačiau teigė, jog savo sprendimą buvo priėmęs dar prieš tai, nors kur tęs karjerą dar tikrai nežino.

"Po Europos čempionato būsiu išdirbęs rinktinėje net ketverius metus ir tai teikia man didelį pasitenkinimą", - kalbėjo strategas.

Jis taip pat paneigė bet kokius gandus, siejančius J. van'tą Schipą su "Ajax": "Nei aš, nei mano asistentas dabar nežinome, ką veiksime ateityje".

Pastaruoju metu daug kritikos Olandijos žiniasklaidoje dėl neįspūdingo rinktinės pasirodymo atrankos varžybose sulaukęs M. van Bastenas 2006 metų pasaulio čempionate nuvedė komandą į antrąjį etapą, kuriame ji pralaimėjo Portugalijai.

Europos pirmenybėse olandų laukia ypatingai sunkus išbandymas - "mirtininkų" C grupėje jų laukia tokie galingi varžovai kaip Rumunija, pasaulio vicečempionė Prancūzija bei planetos čempionė Italija.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją