27-erių metų futbolininkas „Lyon“ ekipą paliko už, kaip manoma, 20 milijonų eurų sumą, ir išvykęs į Londoną sutarė dėl kontrakto sąlygų bei vakar sėkmingai praėjo medicininį patikrinimą.

Su „Lyon“ klubu F.Malouda laimėjo keturis „Ligue 1“ čempionato titulus, o praėjusį sezoną buvo pripažintas geriausiu Prancūzijos pirmenybių žaidėju. Be to, jis buvo įtrauktas į Prancūzijos rinktinę 2006-ųjų metų vasarą Vokietijoje vykusiame Pasaulio čempionate, ir su ja laimėjo sidabro medalius.

„Antradienį Florentas Malouda išvyks į Los Andželą ir prisijungęs prie komandos pradės pasiruošimą naujajam sezonui,“ - skelbiama „Chelsea“ klubo pareiškime.

Šeštadienį San Jose mieste įvyksiančiose rungtynėse prie Meksikos „America“ klubą jis turėtų debiutuoti Jose Mourinho treniruojamoje „mėlynųjų“ komandos gretose.

„Chelsea“ klubas taip pat planuoja Kalifornijoje sužaisti dar dvejas varžybas prieš Korėjos „Suwon Bluewings“ ekipą ir Amerikos Lygos „MLS“ čempionus Los Andželo „Galaxy“, kuriame rungtyniaus ir Anglijos nacionalinės rinktinės saugas Davidas Beckhamas.

Po to „Chelsea“ sugrįš į Angliją ir rugpjūčio 5-ąją dieną sužais tradicines „Community Shield“ rungtynes, kuriose susikaus su Anglijos „Premier“ lygos čempionais „Man Utd“. Po savaitės „mėlynieji“ pradės kovas Anglijos čempionate ir pirmame mače surems ginklus su naujokais „Birmingham“.

Kiek anksčiau Londono komandą papildė Izraelio rinktinės gynėjas Talis Ben Haimas, iš „Reading“ įsigytas saugas Steve`as Sidwellas ir Peru nacionalinės rinktinės puolėjas Claudio Pizarro, kuris atvyko iš Vokietijos Miuncheno „Bayern“ ekipos. Visi trys į Anglijos sostinės klubą atvyko būdami laisvieji agentai.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją