Čempionato šeimininkės Venesuelos susitikimoo su turnyre staigmeną jau pateikusia Peru 14-ąją minutę pirmoji raudona kortelę buvo parodyta Peru saugui Pedro Garcia.

Pačioje antrojo kėlinio pradžioje venesueliečiai ėmė pirmauti 1:0, kai po kampinio tiksliai smūgiavo Alejandro Chichero.

78-ąją minutę kiekybinės jėgos išsilygino, kai iš aikštės buvo pašalintas Venesuelos saugas Ricardo Paezas, už tai, kad po nuošalę užfiksavusio teisėjo švilpuko kamuolį nuspyrė toli į tribūnas.

Antrąjį mačo įvartį Venesuela pelnė, kai Danielis Asimendi kairiajame krašte suklaidinęs gynėją, iš maždaug 25 metrų atstumo pasiuntė kamuolį į tinklą.

Tai buvo pirmoji Venesuelos pergalė šiame tunyre.

Urugvajus, kuris čempionatą pradėjo netikėtu pralaimėjimu Peru 0-3, susitiko su Bolivija, pirmosiose rungtynėse su venesueliečiais sužaidusia taikiai 2-2.

Antrame kėlinyje sužaidus apie 15 minučių ir krito vienintelis įvartis. 58-ąją minutę puolėjas Diego Forlanas atmetė kamuolį Meksikoje gimusiam Vincente Sanchezui, kuris iš arti nuginklavo Bolivijos vartininką Sergio Galarzą.

Po antrųjų A grupės varžybų vienvaldė lyderė su 4 taškais yra Venesuela. Antroje vietoje surinkusi 3 taškus žengia Peru, dėl geresnio įvarčių santykio lenkdama trečiąją vietą užimantį Urugvajų. Paskutinė kol kas yra Bolivija (1 taškas).

A grupės rezultatai:

Venesuela 2 – 0 Peru

49‘ [0 – 1] Alejandro Chichero

79‘ [0 – 2] Daniel Arismendi

14‘ Pedro Garcia (Peru) pašalintas iš aikštės

78‘ Ricardo Paez (Venesuela) pašalintas iš aikštės

Bolivija 0 – 1 Urugvajus

58‘ [0 – 1] Vincente Sanchez

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją