Vasarą smarkiai pasistiprinusi "Zaragoza" namuose 2-1 įveikė kol kas savo žaidimo nerandančią Sevilijos "Betis" vienuolikę, o abu įvarčius šeimininkams pirmajame kėlinyje įmušė iš "Genoa" išsinuomotas argentinietis Diego Milito. "Betis" atsiliekant 0-2 pirmojo kėlinio pabaigoje jų situacija dar suprastėjo, kai iš aikštės už smūgį alkūne Juanfranui buvo pašalintas brazilas Edu.

Nors antrojo kėlinio pradžioje Robertas individualiu reidu sugebėjo sušvelninti rezultatą, tai buvo viskas, ką pavyko padaryti dešimtyje žaidusiems Sevilijos futbolininkams.

Tuo tarpu traumų išretintas "Villarreal" atsilikinėjo rungtynėse su Valensijos "Levante". Svečiai į priekį išsiveržė, kai po prancūzo Kapo baudos smūgio "Villarreal" vartininkas atmušė kamuolį tiesiai Diego Camacho po kojomis ir šis pasiuntė kamuolį į vartus.

Rungtynių didvyriu tapo jaunasis Jonathanas - 65-ą minutę aikštėje pasirodęs ispanas jau po kelių minučių įmušė išlyginamąjį įvartį.

Statistika

"Zaragoza" 2 - 1 Sevilijos "Betis"

13` [1 - 0] Diego Milito

30` [2 - 0] Diego Milito

52` [2 - 1] Robert

44` iš aikštės pašalintas Edu ("Betis")

"Villarreal" 1 - 1 Valensijos "Levante"

49` [0 - 1] Diego Camacho

66` [1 - 1] Jonathan

La Korunjos "Deportivo" 1 - 0 Madrido "Atletico"

66' [1 - 0] Javier Arizmendi

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją