Į laikinojo vyr. trenerio poziciją sugrįžusio Nerijaus Mačiulio auklėtiniai šeštadienį 9-ojo turo mače namie 2:1 (1:1) įveikė Marijampolės „Sūduvą“.

Šeimininkai į priekį išsiveržė 6-ąją minutę, kai po Matiaso Rale perdavimo iš kairiojo krašto įvartį pelnė Armandas Kučys.

Marijampoliečiai rezultatą išlygino jau per pirmojo kėlinio pridėtą laiką – Motiejaus Burbos uždirbtą 11 m baudinį užtikrintai realizavo Steve’as Lawsonas.

Po pertraukos 57 min. Gratas Sirgėdas nerealizavo savo paties uždirbto baudinio ir nepasinaudojo proga sugrąžinti pranašumą kauniečiams, bet 73 min. jis atliko rezultatyvų perdavimą, po kurio galva pasižymėjo Vilius Armanavičius, į aikštę žengęs po keitimo.

Po šios pergalės „Kauno Žalgiris“ su 13 taškų žengia ketvirtas, nors neseniai dar buvo paskutinis. „Sūduva“ su 9 taškais lieka septinta.

Kitame susitikime dramatišką pergalę paskutinėmis akimirkomis iškovojo „Šiauliai“, kurie namie 1:0 (0:0) įveikė Alytaus „Dainavą“.

Pergalę šiauliečiams atnešė po Arūno Klimavičiaus perdavimo Deivido Dovydaičio pelnytas įvartis jau per pridėtą antrojo kėlinio laiką.