Titulus vieną po kito skinantį 32-ejų C. Ronaldo Kazanės miestas pagerbė milžinišku spalvotu grafičiu, kuris buvo nutapytas ant namo sienos vidiniame viešbučio, kuriame apsistojo Portugalijos rinktinė, kieme.

Ketvirtadienio vakarą C. Ronaldo kartu su komanda atskridęs į Rusiją buvo gerokai nustebintas ir už šiltą sutikimą netgi padėkojo Kazanės miestui savo socialinio tinklo „Instagram“ profilyje: „Ačiū, Kazane“.

AWESOME: @Cristiano Ronaldo mural in Kazan, Russia ahead of the 2018 @FIFAWorldCup. 😎🇷🇺🔥 pic.twitter.com/BwQp4Owymk— SPORF (@Sporf) June 14, 2017

Portugalijos rinktinė A grupėje varžysis su jau paminėta Meksika, taip pat su Naujosios Zelandijos ir Rusijos rinktinėmis.

Su rusais portugalai žais antradienio (birželio 21 d.) vakarą Maskvoje, o su Naująja Zelandija – kitą šeštadienį (birželio 24 d.) Sankt Peterburge.

Thanks Kazan 🇵🇹🇵🇹🇵🇹👌👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 14, 2017 at 1:15pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)