Lietuvos rinktinė pralaimėjo visus tris žaistus susitikimus, tačiau visuose iš jų varžovams davė gerą kovą ir atkakliai rungtyniavo iki paskutinių minučių.

Jau pasibaigus grupės etapo rungtynėms Lietuvos rinktinės nariai su artimaisiais buvo pakviesti į Kauno areną, kur juos pasveikino bei atminimo dovanas įteikė Lietuvos futbolo federacijos vadovai.

„Praėjo kelios dienos, jos tikrai buvo sunkios. Bent asmeniškai jaučiausi fiziškai pailsėjęs, bet psichologiškai galva buvo sunki, sukosi daug minčių. Pasiruošimas, čempionatas parodė, kad nestovėjome vietoje, dėjome tikrai didelį žingsnį aukštyn ir manau, kad jei taip dirbsime, su šia jauna rinktine galime pasiekti neblogų rezultatų“, – sakė Lietuvos rinktinės kapitonas Justinas Zagurskas.

„Mums visiems prireiks laiko suprasti, kokio lygio turnyre dalyvavome, ką reiškia mūsų šalies rinktinei jame dalyvauti. Tai, ką šie vyrukai įvykdė ir ką parodė aikštėje mus, kaip futbolo federaciją, tikrai tenkina, jų pastangos ir atsidavimas buvo tikrai pasiaukojantis. Norisi dar kartą padėkoti visam trenerių kolektyvui ir tikrai tikiu, kad per pastaruosius metus mūsų rinktinė padarė tikrai didelį žingsnį į priekį“, – mintimis dalinosi LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

„Po tokių renginių visame futbole yra tikrai didelis pliusas ir augimas, nuolat matome, kaip po didžiųjų renginių būna vaikų skaičiaus prieaugis sporto mokyklose, futbolo mokyklose. Salės futbolas mūsų sąlygoms yra patraukli sporto šaka, kurią galėtume vystyti visi kartu. Tai yra atspirties taškas mums visiems tobulėti“, – akcentavo LFF prezidentas Tomas Danilevičius.

Pasaulio čempionate Lietuvoje sekmadienį startuoja ketvirtfinalio etapas, o finalinės rungtynės bus žaidžiamos spalio 3 dieną Kauno arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)