Rungtynės Kauno arenoje startuos 20 valandą, o jų kaina – didžiulė. Šios akistatos laimėtojas garantuos sau trečią vietą A grupėje bei tokiu būdu išsaugos galimybę patekti į atkrintamąsias varžybas.

Bilietus į šias bei visas kitas čempionato rungtynes galite įsigyti paspaudę čia. Taip pat primename, kad su nuolaidos kodu 50OFF, bilietai jums kainuos perpus pigiau.

„Turbūt kiekvienas, būdamas vaikas, pagalvodavome apie tokius turnyrus ir tai, kad norėtume atstovauti savo šaliai ar su klubu žaisti kokiame nors aukščiausio lygio turnyre. Bet pastaruosius metus turbūt nebuvo kažkokios minties, kad tą svajonę pavyks išpildyti.

Ta suteikta galimybė ir šansas išeiti į areną, prieš žmones, padeda jaustis išpildžius savo turėtą svajonę“, – sakė Lietuvos rinktinės futbolininkas Genaras Samsonikas.

Kaip ir dažnas žaidėjas, G. Samsonikas taip pat žaidė ir didįjį futbolą, tačiau galų gale nusprendė likti salėje. Jis pats neslepia: pagrindinė to priežastis – galimybė dalyvauti pasaulio čempionate.

„Ta mintis, jog gali atstovauti savo šaliai pasaulio čempionate, kad pasirodžius tokiame turnyre atsidaro visos galimybės. Tai yra kiekvieno mūsų šansas kabintis ir įrodyti, ko esame verti“, – akcentavo žaidėjas.

Debiutavo rinktinėje jis šių metų žiemą, kai ekipa vyko į kontrolines rungtynes Nyderlanduose.

„Sužinojau apie tą kvietimą tik prieš pat treniruotę, buvo tikrai linksma nuotaika, geros emocijos ir su nekantrumu laukiau tos savaitės, išvykos į Nyderlandus pirmą kartą atstovaujant Lietuvos rinktinei.

Komanda yra draugiška, priėmė mane kaip ir kiekvieną žaidėją, kaip savą. Žaidžiame šalies pirmenybėse, vieni kitus žinome ir visai gerai sutariame nuo pat pirmų dienų“, – mintimis dalinosi G. Samsonikas.

Jis taip pat vylėsi, jog ir čempionatui jau pasibaigus jo padaryta teigiama įtaka liks bei prisidės prie šio sporto populiarumo augimo Lietuvoje.

„Visi labai tikimės, kad tas čempionatas sudomins tiek jaunus žaidėjus, tiek trenerius skatinti tobulėjimą. Reikia pakilimo šalies pirmenybėse, matome, kad kelerius metus salės futbolas pas mus kyla, tačiau norint aukštesnį lygį reikia dar didesnio susidomėjimo. Tikimės, jog čempionatas su visomis savo reklamomis gali sutraukti daugiau dėmesio būtent į šitą sporto šaką“, – vylėsi žaidėjas.

Vaizdo įraše taip pat galite išvysti futbolininko mintis apie savo karjeros pradžią salės futbole, darbą su rinktinės treneriu Jevgenijumi Ryvkinu bei tai, ką norėtųsi pasiekti šiame čempionate.