Jau pirmajame kėlinyje Argentinos rinktinė demonstravo fantastišką žaidimą ir vieną po kito siuntė kamuolius į amerikiečių vartus. Iš viso per pirmąjį kėlinį titulą ginantys futbolininkai pelnė 8 įvarčius.

Po pertraukos JAV nacionalinei ekipai pavyko šiek tiek pristabdyti varžovus ir argentiniečiai jau taip nedominavo, tačiau vis tiek sugebėjo savo persvarą padidinti dar 3 įvarčiais.

Nugalėtojams 4 įvarčius pelnė Alanas Brandi, po 2 – Angelas Claudino ir Maximiliano Rescia, po vieną – Santiago Basile, Leandro Cuzzolino ir Cristianas Borruto.

Kitose F grupės rungtynėse Iranas jau dvikovos pradžioje išsiveržė į priekį 2:0 po Hamido Ahmadi ir Farhado Fakhimo įvarčių, tačiau serbai besibaigiant pirmajam kėliniui sugebėjo rezultatą sušvelninti (Milošas Stojkovičius 18-ą min.).

Tik dvikovos pabaigoje komandos sugebėjo pelnyti dar po įvartį ir Iranas triumfavo prieš Serbiją 3:2. Pasižymėti antrajame kėlinyje pavyko Draganui Tomičiui (Serbija) ir Ahmadui Esmaeilpourui (Iranas).

Antradienį Klaipėdoje startavusiose E grupės rungtynėse Ispanijos rinktinė įtikinamai 4:0 nugalėjo futbolininkus iš Paragvajaus.

Nugalėtojams pirmajame kėlinyje įvarčius pelnė Raulis Gomezas ir Adolfo Fernandezas, o antrajame kėlinyje ispanų persvarą padvigubino Francisco Solano ir Raulis Camposas.

Kitose E grupės rungtynėse japonai rezultatyvioje dvikovoje 8:4 įveikė Angolą. Nugalėtojams 4 įvarčius pelnė Arthuras Oliveira, po vieną – Yuki Murota, Ryuta Hoshi, Shota Hoshi ir Ryosuke Nishitani. Angolos rinktinėje dukart pasižymėjo Guga, vieną kartą - Kaluanda.

Lietuvos rinktinė antrąsias A grupės rungtynes žais trečiadienį su viena iš favoričių laikoma Kazachstano rinktine. Lietuviai pasaulio čempionate startavo 1:2 pralaimėdami Venesuelai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją