Meksikietis turi gerą šansą sekmadienį tapti F-1 pirmenybių lyderiu. 6 taškų pranašumą prieš jį turintis komandos draugas Maxas Verstappenas kvalifikacijoje liko tik devintas.

S. Perezas sėkmingai pradėjo trečiąjį kvalifikacijos laiką, o varžovams jį pranokti sutrukdė Charlesas Leclercas. „Ferrari“ lyderis jau antrą kartą Majamyje padarė avariją.

Anksčiau avariją padaręs per treniruotę, šįkart Ch. Leclercas sudaužė bolidą po klaidos išslydęs ir atsitrenkęs į šonines trasos užtvaras.


Dėl šio incidento kvalifikacija buvo sustabdyta anksčiau laiko, todėl aukštas pozicijas išsaugojo tiek S. Perezas, tiek Fernando Alonso ir Carlosas Sainzas, kurie lenktynes pradės iš antros ir trečios vietos.

Ketvirtas startuos Kevinas Magnussenas, penktas – Pierre'as Gasly.

Nesėkmingai kvalifikacija susiklostė „Mercedes“ komandai: George'as Russellas liko šeštas, o Lewisas Hamiltonas – tik tryliktas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją