Gali būti, kad M. Schumacheris gaus vienoje iš komandų atsarginio piloto vietą. Kiek anksčiau susidomėjimą juo rodė „Mercedes“ komandos vadovas Toto Wolffas.

„Norėčiau padėkoti Mickui už jo indėlį į komandą pastaraisiais metais“, – oficialiame pranešime teigia „Haas“ ekipos vadovas Güntheris Steineris. Anot jo, M. Schumacheris brendo kaip lenktynininkas ir tai rodo pirmieji jo laimėti taškai „F-1“ lenktynėse. Vis dėlto komanda nusprendė sukti į kitą kryptį, o Mickui linki geriausio kituose sprendimuose.

„Haas“ nusprendė, kad M. Schumacherį kitą sezoną pakeis pastarojo tautietis Nico Hülkenbergas. 30-metis atstovaus komandai kartu su Kevinu Magnussenu.

Sekmadienį M. Schumacheris paskutinį kartą važiuos šį sezoną Abu Dabyje už „Haas“ komandą, kurioje debiutavo 2021 metais. Iki šiol jam pavyko laimėti 2 taškus. Jis labiausiai pagarsėjo kaip daugiausiai avarijų ir nuostolių savo komandai daręs lenktynininkas.

Daugkartinio „Formulės-1“ čempiono ir rekordininko Michaelio sūnus socialiniuose tinkluose neslėpė savo nusivylimo: „Labai gaila, kad nepavyko pratęsti sutarties. Viskas galbūt vyko kiek padrikai, tačiau aš nuolat tobulėjau, daug išmokau ir esu visiškai tikras, kad užsitarnavau vietą „F-1“. Tokie likimo smūgiai daro mane tik stipresniu. Manyje dega „F-1“ ugnis ir aš kovosiu, kad vėl grįžčiau į trasą“, – rašė Mickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją