„Man viskas gerai“, – per radijo ryšį po avarijos komandai pranešė M. Schumacheris. Komandai daugiau rūpesčių kilo dėl stipriai apgadinto automobilio. Dėl to Mickas buvo priverstas praleisti antrąją treniruotę.

Avarija – ne laiku ir ne vietoje, nes M. Schumacheris kaip tik artimiausiu metu turi pradėti derybas dėl sutarties pratęsimo su „Haas“. Vokietis dar neturi kontrakto 2023-iems metams.

Geriausią laiką lietingoje treniruotėje pademonstravo „Formulės-1“ veteranas 41-erių metų Fernando Alonso (1 min. 42,248 sek.). Antroje ir trečioje vietoje – „Ferrari“ duetas Carlosas Sainzas ir Charlesas Leclercas.

Pasaulio čempionas Maxas Verstappenas („Red Bull“) sekmadienį lenktynėse gali anksčiau laiko užsitikrinti antrą titulą iš eilės. Penktadienį treniruotėje jis buvo šeštas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją