Maxas Singapūro GP etapą pradės tik iš aštuntos pozicijos, o artimiausias jo konkurentas bendroje įskaitoje Charlesas LeClercas iš „Ferrari“ startuos pirmas.

Antras pajudės „Red Bull“ atstovas Sergio Perezas, o trečias – Lewisas Hamiltonas iš „Mercedes“.

Tam, kad M. Verstappenas jau sekmadienį užsitikrintų antrą iš eilės čempiono „Formulės-1“ vardą jam ne tik reikia laimėti lenktynes, bet ir surinkti bent 22 taškais daugiau už Ch. Lecrercą, bent 13 taškų daugiau už S. Perezą ir bent 6 taškais daugiau už George'ą Russellą („Mercedes“).

Jei olandui tai visgi pavyktų pasiekti, anksčiausiai paaiškėjusiu čempionu per pastaruosius 20 metų ir antru taip greitai karūnuotu per visą F-1 istoriją.


Primename, kad čempionate tvirtai pirmaujantis M. Verstappenas (335 tšk.) šiuo metu turi net 116 taškų persvarą prieš antroje vietoje žengiantį Ch. Leclercą (219 tšk.).

Lenktynių Marinos įlankoje, Singapūre, pradžia – sekmadienį 15 valandą Lietuvos laiku.

Po šio savaitgalio bus likę dar dar penki etapai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją